Sveriges största kryddsortiment
Inga onödiga tillsatser
Snabba leveranser
Frakt 49:-, Fraktfritt över 500:-
Sök kryddan här!
Kundvagn
Antal varor
0
st
Summa
0 kr
Till kassan
Mina sidor
Logga in
KRYDDOR
SMÅPACK
BAKKRYDDOR
CHILI
CURRYBLANDNINGAR
DIPP, SÅS & KRYDDSMÖR
FISKKRYDDOR
GRILLKRYDDOR
KYCKLINGKRYDDOR
KÖTTFÄRSKRYDDOR
PASTA & RISKRYDDOR
POTATISKRYDDOR
SALLADSKRYDDOR
SALT
TEXMEXKRYDDOR
WOKKRYDDOR
ÖRTER
STORPACK
A - B - C
D - E - F
G - H - I
J - K - L
M- N - O
P - Q - R
S - T - U
V - W
Å - Ä - Ö
KILOPACK
A - B - C
D - E - F
G - H - I
J - K - L
M - N - O
P - Q - R
S - T - U
V - X - Y - Z
Å - Ä - Ö
NYHETER 2023
KRYDDPAKET
SAFFRAN & VANILJ
VIN & SPRITKRYDDOR
SVAMP
KRYDDOR A - Ö
A - B
C - D
E - F
G - H
I - J
K - L
M - N
O - P
Q - R
S - T
U - V - W
X - Y - Z
Å - Ä - Ö
KRYDDOR KILOFÖRPACK
KRYDDPAKET
DELI
Sås och tillbehör
Svamp
Söta saker
Pasta & Ris
Drycker och drinkar
Asiatiskt
MJÖL
SVAMP
SMAK AV SKÅNE
BURKAR & ETIKETTER
KRYDDBURKAR
ETIKETTER
TE & TEBLANDNINGAR
JUL TE
EKOLOGISKT TE
FRUKT TE
GRÖNT TE
HONEYBUSH
ROOIBOS
SVART TE
VITT TE
ÖRT TE
ÖRTER TILL TEKOK
TEKOPPAR & TESILAR
EKOLOGISKT
AROMER
HUSHÅLLSAROMER
PÅSKLÄMMOR
SMÅTT & GOTT
HÄLSOBÄR & ÖRTER
NÖTTER & FRÖ
LAKRITS
STRÖSSEL
TÅRTDEKOR
GODIS & KONFEKT
DEKORATIONER
SAFFRAN & VANILJ
RECEPT
Fiskrätter
Ansjovis
Cajunkryddade Kräftor
Fisk under musseltäcke
Vår lyxiga fisksoppa
Snapsanjovis
Het Räksallad
Kycklingrätter
Rökig kyckling i tomatsås
Jerk-marinad för kyckling
Kötträtter
Grekiska biffar
Orientalisk skinka
Cowboy Chili con carne
Sås, dipp & glaze
Ananas-glaze
Gröna röran
Sötsur sås
Tomatchutney
Senap special
Mustig salsa
Sommarglaze
Julglaze till tjocka revben
Pizza
Dagsjäst Pizzadeg
Glutenfri pizzadeg
Långjäst knådfri pizzadeg
Snabba pizzadegen
Bröd / Kakor
Hälsobröd med Gojibär
Kvickaste Kavringen
Borgebys Julbröd
Juliga vörtbrödet
Läckra Kumminkringlor
Ostkex med Pinjenötter
Knäckiga Kryddkakor
Smarriga Pecanpajen
Frostiga Julmuffins
Saffransbrownie med snötäcke
Snabba frökex
Desserter & Godis
Pannacotta med äkta vanilj
Gammeldags Vaniljsås
Klassiska Ingefärspäron
Hallon-Lakrits Cheesecake
Lakritskola
Tonka Parfait
Saffransglass
Violglass
Övrigt
Kryddig Höstsoppa
Gul Morotssoppa
Lyxig nypongelé
Nyponsoppa
Timjanpaj med Svamp
Kryddiga nötter
Trattkantarellsoppa
Drycker
Bergslagens Tonic
GLÖGG & SNAPS
HÄST & HUND
RECEPT
>
Fiskrätter
>
Ansjovis
Ansjovis
Skin-Pers ansjovis (gammeldags recept) (snabb version på två veckor, läs i slutet)
12 kg Skarpsill
80 gram Svartpeppar
15 gram Kanel malen
4 gram Ingefära malen
8 gram Nejlikor malda
16 gram Lagerblad
4 gram Spansk Humle
8 gram Muskotblomma
20 gram Sandel röd
20 gram Salpeter
1200 gram grovt salt
1200 gram socker
Lake till påfyllning:
4 kaffekoppar socker
4 kaffekoppar salt
16 kaffekoppar vatten
Blanda samman kryddorna.
Skölj fisken och varva den hel med kryddblandningen.
Fyll på vartefter med laken.
Låt stå med tättslutet lock i 3 månader; smaka av. Om behövs, låt stå i upp till 3 månader till - men glöm inte att prova ungefär vaje vecka.
Sillen ska stå svalt och se till att sillen är under laken annars kan den lätt börja mögla.
Om man vill äta den någon vecka eller två efter inläggningen tar man endast 800 gram salt i kryddblandningen!
Ingefära malen Ekologisk
30 g
14 kr
Mer info
Köp
Kanel malen
50 g
14 kr
Mer info
Köp
Kryddnejlika malen
30 g
14 kr
Mer info
Köp
Muskotblomma hel och delar
10 g
14 kr
Mer info
Köp
Sandel malen
20 g
14 kr
Mer info
Köp
Spansk Humle (Kreta)
30 g
40 kr
Mer info
Köp
Lagerblad (handplockade)
40 g
40 kr
Mer info
Köp
Salt Franskt (kvarnsalt)
500 g
40 kr
Mer info
Köp
Svartpeppar hel
120 g
40 kr
Mer info
Köp