Om oss


Ett familjeföretag i andra generationen! 

Våra föräldrar startade företaget 1986 hemma i huset i Borgeby. Vi körde runt på alla skånska marknader och varje kasse fick en lapp om man ville beställa mer; skicka in lappen eller ring, så kommer kryddorna med posten. Och på den vägen är det..

Våra föräldrar är fortfarande aktiva i företaget, trots pensionärer sedan ett tag tillbaka. Det finns ju alltid någonstans det behövs en extra hand eller bara som stöd när det är stora beslut.

Vi importerar och förädlar all världens kryddor. Vi har många egna recept som är helt unika! All blandning och paketering av kryddorna sker på plats i lilla fabriken i Borgeby. Allt från grunden och utan onödiga tillsatser. På taket har vi solceller som driver verksamheten med solenergi vilket ger oss låga driftkostnader året runt. På sommaren behöver vi nämligen hålla lokalerna lite svalare och avfukta för att kryddorna ska må bra och behålla sin fina kvalitet.

Kryddorna säljer vi via butiken i Borgeby eller via webbshopen som du besöker nu, vi har snabba leveranser över hela Norden!

Välkommen!

Andra generationen kryddhandlare;

Anna & Frida

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.